0İkili ilişkilerde sıklıkla karşımıza çıkan bir sorun var, başlangıçta fazlası ile ilgili olan, kadınsı –dişil- enerjisini açığa cesurca vurup sizinle ilgilenen tabağınız veya uzun vadeli ilişki yaşıyorsanız sevgiliniz, artık eskisi gibi sıcak ve kadınsı davranmayabilir.

Bu durumun içerisinden çıkmak ve kadının düşen enerjisini, ilgisini arttırmak adına yapılacak en önemli şey korku oyunudur.

Korku oyununu açıklayacak olursak: İsminden de anlaşılabileceği üzere, ilişki içerisindeki kadının, ilişkinin kendisine sunduğu kaynakları – erkeğin ilgisi, duygusal faktörler, maddi durumları ve diğer kişisel durumlar- kaybetmesi üzerine kurulu bir hamle denilebilir. Devreye giren hipergami dürtüleri kendini göstermeye başlamıştır.

Yanlış anlaşılmanın önüne geçmek adına açıklamakta fayda var. Korku oyunu; kadına farklı şekilde yapılan duygusal hamleler ile kadının duygusal yönüne dokunup kadına zarar vermek değildir. Ayrıca erkekler tarafından bu kadar kötü bir şekilde algılanacak bir manipülasyon tekniği de değildir.

Sizler ilişki içerisinde iken gayet gerçek bir erkek gibi kendi hayat amacınız uğruna çalışırken de partnerinizin size karşı davranışları değişebilir, hipergami dürtülerinin devreye girmesi için illaki sizin yanlış yapmanıza gerek yok, siz yanlış yapmasanız bile, bu iyi haliniz tek düze hale gelmiş olabilir veya dışarıda daha iyisi olabilir.

Korku oyunun da asıl amaç partnerinize elindekini göstermek. Değerli olan başkaları tarafından da değer verilen bir şeyi tekrar hatırlatmak. Farklılığını yitirmiş değerlerinizi tekrar ortaya çıkartmak için uygulayacağınız korku oyunu, kadına önünde olanı kaybedebilmeyi daha da önemlisi başka bir kadının bu değerlere ulaşabileceğini gösterir. Ki kadınların hiyerarşi anlayışında ikincisi onların davranışları üzerinde daha büyük bir faktördür.

Korku oyunu sonucu farkındalığa erişen kadın, sizin kendine saklamak için yeni kontrol stratejilerine başvurur. Ortada bir kadın olmasa dahi, kadının içinde yaşamış olduğu kaynakları kaybetme korkusu ve erkeğinin başka kadınlar tarafından arzulanan bir erkek olması durumu kadının kıskançlık duygularını ortaya çıkarmaya yeterlidir. Unutmayın ödül sizsiniz.

Bir erkek dışarıdan ne kadar ilgi görüyorsa o kadar değerlidir. Başka kadından ilgi gören erkek, bir kadında “Diğer kadınlar bu adamı üreme rolüne uygun partner olarak görüyor ise demek ki bu adam değerini onlara kanıtlamıştır ve bir değeri vardır.” düşüncesi oluşturur.

Uzun vadeli ilişkiyi korku oyunu ile kontrol edilmesi durumu feminizm yanlısı gruplar tarafından fazlası ile eleştiriye maruz kalmakta. Bu hamlenin bu kadar tepki almasının sebebi ise korku oyunu habersiz bir biçimde uygulandığında kadın için fazlası ile zorluk teşkil ediyor olmasından dolayı olsa gerek.

Biyoloji ile savaşan ve kendi dürtülerinin yönlendirmelerine karşı bir hayat sürme gayesinde olan bu insanlar, dürtülerinin kendiler yaptırdıklarını gördüklerinde, büyük bir iç çatışmaya giriyor.

Mavi haplılar tarafından boş ilgiye alışık olan bu güruh; bu boş ilginin getirisi olarak kişisel ilerlemede geride kalmış, feminist düşüncelerden ötürü kadınsı özellikleri de körelmiş olduğu için değerli olan bir şeyi nasıl elde tutacağını da bilemiyor. Dürtüleri tut diyor. Kendilerine oluşturdukları hayat görüşü ise bununla çatışıyor.

Kendiliğinden ortaya çıkan korku oyunu durumu da vardır. Yaşı ile birlikte cinsel pazar değeri düşen kadının, mevcut ilişkisini –kaynaklarını- kaybetmesi halinde kendisine yeni bir ilişki – kendisine kaynak sağlayacak başka bir alfa erkek- bulamamasından kaynaklanmaktadır.

Kadınınız tarafından verdiğinizin karşılığını görmemeye başladığınızda, hala arzulanabilen ve çekici bir erkek olduğunuzu göstermek adına başka kadınlarla açıkça flört etmek bahsedilen bu kaybetme korkusunu arttırır.

Tekdüze yaşanan ilişkide erkeğin hayatında yaptığı minimal değişiklikler ile kadınının hayal gücüne hitap etmektir. Siz seti kurun, oyunu kadın oynasın. Merak ve bilinmezlik iç güdüleri yönlendirilmesindeki en önemli itici güçlerdir.

Kısacası bu stratejinin özünde, kadınınız tarafından kaynak çantada keklik görülürken, başka heyecanlar arayışında olan kadınınıza aslında hala olta ucunda olan hala kaçabilecek büyük balık olduğunuzu göstermektir.

Kadınınızı tahayyül etmeye itmek adına yapabileceğiniz minimum hareketler ise örneğin, normalde spor salonuna gitmiyor iseniz birden salona yazılmanız, normalde ilgilenmediğiniz halde bir dans kursuna, gitar veya resim kursuna kayıt olmanız, parfümünüzün bir anda değişmesi ve ani ortaya çıkan seyahat planlarıdır. Bu örnekler çeşitlendirilebilir. Mantığın, yaptığınız değişiklik ile, kadının aklına “bu değişikliği neden yaptı, ilgi gösteren birisi mi var?” ve aynı derecede önemli olan “kendisine yeni değerler katan bu adam, başkalarının ilgisini çekecek.” Düşüncelerini getirtmek.

Bunun yanında oyun mekaniklerini ve dinamiklerini içselleştirdiğinizde başka kadınlarla flört etmeniz kadınınızın içerisindeki kıskançlık ve karşı konulamaz kaybetme korkusunu tetikleyecektir.

Rollo Tomassi’nin dediği gibi: yeterince maskülen olur iseniz tabaklar sizin için kendisinin döndürecektir. Bunları yaparken kendisinden bağımsız olduğunu hissetmelidir. Yani, aniden salona yazıldınız diyelim direk kıza gidip xxx ben salona yazıldım gibisinden söylemenize gerek yok. Mesajlarına geç cevap verdiğinizde veya aramalarına geç cevap verdiğinizde Neredeydin? Sorusuna cevap olarak Gym de idim, Bla bla kursunda idim gibi. Çok fazla ayrıntıya gerek yok. Minimum değişiklikler yaratarak kadınınızın içerisindeki o duyguların nasıl ortaya çıktığını görünce hayret edebilirsiniz.

Biz erkekler kadınlarımızı bu şekilde stratejiler uyguladığımız da kadınlarımız da bizleri elinde tutmak adına çeşitli stratejiler uygulamaktadırlar. Örneğin, sizinle sex i erteleyen sevgiliniz sizin yanınızda iken daha şehvetli, cilveli, dişil enerjisini saçarak davranabilir veya normalde rahat(!) davranan kadınınız – Rahatlık ile anlatmak istediğim, takılıyoruz ilişki içerisinde değiliz kafası- birden sizi arkadaşlarıyla, ailesi ile tanıştırmak isteyebilir.

Amma ve lakin açıkça belirtmek gerekir ki, eğer siz erkekler red pill akımını doğru benimseyip oyun dinamiklerini içselleştirmişseniz ve kadınınıza yaklaşımınız oyun dinamikleri ile desteklenmekte ise bahsedilen bu stratejilere gerek dahi kalmıyor.

Sonuca bağlayacak olursak, ilişki kapısını aralayıp içeri aldığınız kadınınızın aşkını ve size olan tutkusunu sürekli kılmak sizin göreviniz. Ama kadının içinde yaşanan mevcut durumunu kaybetme korkusu kadınınızın içinde daima var olacağından asla istediğiniz mutlak seviyeye ulaşamayacaksınız. Sizin rahatlık ve samimiyet ile kendinizi kandı

Author

Write A Comment