Bir kadına sevgili olmayı teklif etmezsiniz. Bu tabiri her ne kadar sevmesem de kullanmak zorundayım, çıkma teklifi etmezsiniz.

Her zaman, her şart ve koşulda ödülün siz olduğunuzu hatırlamalı; doğal düzende kadının üremek için tekeşli (monogamik) veya belli bir süre tekeşli kalması gerektiğini ve bunun için en iyiyi seçecek olduğunun bilinmesi, erkeğin ise çok eşli (poligamik) olunduğunun farkında olunmasıdır.

Yani kendi değerini bilen, rolünün farkında olan bir erkek olarak sizler bir ilişkinin peşinden koşmazsınız. İlişki hayalleri içerisinde karşınızdaki kişiye yaklaşmazsınız.

Bir kadına onunla ilgilendiğinizi bakışlarınızla ve davranışlarınız ile belli edersiniz. Öz güven sahibi, kendinden emin bir kişi olarak kadına yaklaşırsınız, cüretkâr davranırsınız. Bakışlarınızla onu beğendiğinizi belli eder sonra bunu davranışlarınıza yansıtırsınız.
O kadının yanında sağlam bir duruş sergilersiniz.

Kadınlar kendileriyle ilgilenen erkeği tespit etme konusunda; bir erkeğin kendisiyle ilgilenen kızı tespit etmesinden çok daha başarılıdır.

 

Kadınlar oyunun doğal oyuncularıdır.

 

Birçok erkek, mavi hap felsefeleriyle iğdiş edildiği için kadınların ilgilerini daima abartma eğilimdedir.

 

Kadınlar anlar çünkü geliştirmiş oldukları sosyal filtreler kendisine uygun olan kişiyi seçmeye yöneliktir. Kendilerini gerektiği durumlarda koruyabilecek, onların boyunduruğu altına girmeyecek, kendi kararlarını verebilecek, hayata karşı bir duruşu olan, sınırları belli olan, sınırlarını koruyabilen, risk alabilecek, aldığı riskin peşinden gidebilecek, problemleri çözecek, otoritesini hissettirecek kişileri kendilerine bir eş olarak seçmek isterler.

 

Orman kanunları her zaman ve her yerde geçerlidir. Günümüz dünyamızda bile bu kurallar geçerlidir hem de her alanda. Sadece uygulama biçimimiz farklıdır. En fazla av sunan kişi değil de en fazla besine ulaşabilecek kişi değerlidir. Kavgada herkesi döven kişi değil de statüsü sayesinde gücünü belli edebilen kişi değerlidir.

 

Orman kanunları her an devrededir ve dünya bir savaş alanıdır. Bu savaşta güçlü olanlar kazanır. Erkek olarak güçlü olmaya çalışırsınız. Değerinizi elde edersiniz. Ödül haline gelirsiniz.

 

Kadınların anlaması için sizin yapmanız gereken tek şey niyetiniz belli etmektir. Onu beğendiğinizi, onunla ilgilendiğinizi, onu cinsel açıdan çekici bulduğunuzu göstermeli ve bu niyetin arkasında durarak onlara yaklaşmalısınız. Bırakın gerisini hipergami dürtüleri halletsin.

 

Sizler seti kurarsınız ve kadına oyunu oynaması için alan açarsınız. Sizler, üzerinize düşen görevleri yapın ve neler yaptıklarınızı onlara gösterin, bu şekilde onların filtreleme sistemlerini geçin.

 

Ödül olan kimse, ilişki peşinde koşmaz. Sevgili olma hayalleri kurmaz. Flört etme gibi işlerle uğraşmaz. Kadınların yapması gereken oyunları kadına bırakır.

Oyunu sağlam oynayarak kadını dışarı çağırdığınızda geliyorsa; sizin onunla ilgilendiğinizi kabul etmiş ve buna karşılık vermiş “Ben de seninle ilgilenmeye hazırım, deneyelim bakalım” evresine geçilmiştir.

Oyunu sağlam oynayıp oynamadığınızı ise en iyi siz bilirsiniz. Kendi oyunlarınıza karşı en önemli eleştirmen, yine kendinizsinizdir.

 

Bu yüzden oyununuzu sürekli değerlendirmelisiniz, doğru olduğunu düşündüğünüzde, düşüncelerinize güvenmelisiniz. Her şeyi doru yapsanız bile olumsuz sonuç alabileceğinizin de farkında olarak nerede durmanız gerektiğini belirlemelisiniz.

 

Dışarı çıktığınız insanla güzel bir buluşma yaptıktan sonra yapmanız gereken şey; o anı kafanızda geride bırakmak ve hayatınıza kaldığı yerden devam etmek. İşinize dönün, her ne yapıyor iseniz devam edin, programınızda ne varsa süratle uygulamaya koyulun, asla ama asla o ana takılı kalmayın ve o an üzerinden çeşitli düşüncelere kapılmayın.

 

Oyununuza güvenin ve kadının sizin ilginizi hak etmesi için bir eylemde bulunmasına fırsat verin, değerlendirin.

 

Bir kadının ilişkiye “seks” sunması gibi sizler de ilişkiye ilgi ve zaman sunacaksınız. Nasıl onlar bunu, sizi kendi filtreleme sistemlerinde onaylamadan size sunmuyor ise, siz de ilginizi onları onaylamadan vermeyeceksiniz.

 

Buluşmayı istersen seks ile bitir. Bu bir kadını senin sevgilin yapmaz. Hemen sevgili moduna girme, bu seni sevgili hayalleri kuran muhtaç bir erkek gibi gösterecektir.

 

Onay arama; “Buluşmamız nasıldı, eğlendin mi?” gibi muhabbetlere girme.

 

Kendi kritiğini kendin yap bunu bir kadına bırakma eğer kendine karşı dürüst olursan ve her an gözlem yaparsan, buluşmada karşındaki kişinin bundan zevk alıp almadığına karar verebilirsin.

 

Kadın ile tekrar iletişime geçene kadar onu unut ve hayatına bak, bu yapılması gereken en önemli şeydir.

 

Sizler oyunu oynadıkça, niyetinizi belli ettikçe, önünüze çıkan engelleri yani sizin çerçevenizin sınandığı her durumu başarı ile geçtiğinizde hipergami dürtüleri sizin için çalışmaya başlayacaktır. Ödül olan bir erkekle beraber olmak isteyen kişi, olayı “sevgili” ilişkisine çevirmek için uğraşacaktır.

 

Bir kadına sevgili olmayı teklif etmeyin, hak etmeden ilgi vermeyin, rolünüzü daima en üst performans ile sergileyin, ödül olduğunuzun farkında olun.

 

Buradaki şu yanlış anlaşılmaya da kapılmayın “ Ödül bensem, onlar bana gelmeli.”

 

Bu bazen olsa da her zaman olacak diye bir şey yok. Farkındalık ve bir şeyi değerlendirme becerisi kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kimisi sizin değerinizi bir başkasına olan davranışınızdan anlarken bir diğeri açıkça kendisine yapılmadan algılayamayabilir. Bu yüzden işi şansa bırakmadan üstünüze düşeni yapın, değer elde etmiş olmanın verdiği konfor alanına saplanıp kalmayın ve bir şeyi istediğiniz zaman onun için/gerektiği takdirde gayret sarf edebileceğinizin de bilincinde olun.

Kırmızı hapın çok az kısmı kızlarla alakalıdır, zor ve en önemli olan kısmı kendiniz ile olan yarışınızdır.

Erkek gibi hissetmenin, güçlü olduğunu bilmenin, ödül olduğunun bilinmesinin en güzel yolu; kadının kendisini size bırakmasını, size karşı bambaşka biri olmasını; elde tutmak istediği erkeğe karşı nasıl feninen davranışlar içerisine girdiği ve kadınsı enerjisini yansıttığını görmektir.

Mavi haplı düşünceler nedeniyle kendinizi erkek gibi hissetmekten alıkoymayın.

 

Kadınların oyunlarını, kadınlara bırakın.

Author

Write A Comment